DIY kerstideeën mét beschrijving

Facebooktwitterpinterest

Begint het bij jou ook al te kriebelen? De eerste sneeuwvlokjes, glimmende kerstballen en gezellige kerstmuziek op de achtergrond. Het kerstseizoen staat weer voor de deur. Bekijk deze leuke DIY kerstdecoratie ideeën mét stap-voor-stap uitleg.

Tel de dagen af tot kerst: de adventskalender

Wil je dit jaar eens iets anders met de adventskalender? Maak dan deze unieke activiteitenkalender om de dagen tot kerst af te tellen. In elk envelopje zit een leuke doe-activiteit om samen met je kids te doen, zoals een sneeuwpop maken, kerstmuziek opzetten en dansen door de kamer.

Adventskalender DIY

De kersttafel dekken: fleskandelaars

Op dit prachtige DIY kerstidee zijn we extra trots: deze fleskandelaars staan vermeld in de DIY kerstgids van Westwing, Nederland’s eerste shoppingclub voor meubel- en woonaccessoires. De fleskandelaars geven je kersttafel een extra feestelijk tintje en kaarsen kun je nooit teveel hebben tijdens de gezellige kerstdagen! Bekijk hier de stap-voor-stap beschrijving.

In stijl aan het kerstdiner

Nu de kersttafel gedekt is, verschijn je natuurlijk ook in stijl aan het kerstdiner. Maak je partykostuum helemaal af met deze makkelijke te maken kerstmuts nagels!

Kerstmuts nagels art

Jarig rond kerst? Uitdelen maar!

Is je kind rond de kerstdagen jarig en wil je graag een gezonde traktatie laten uitdelen op school? Wat denk je van een kerstmantraktatie met kaas? Een middagje samen knutselen en je kind deelt de mooiste verjaardagstratakties uit aan zijn of haar klasgenootjes.

Kerstman traktaties compleet